"RAGASZ(D)KODJ A MOZGÁSHOZ!"

medical flossing

A Sportfizikoterápia, a sportsérülések akut ellátásától kezdődően a hétköznapi rehabilitációban, a krónikus mozgásszervi megbetegedések kezelésében hatékonyan, nagy szerepe van.

 

A technikát egy meghatározott paraméterű latex szalaggal végezzük, melynek felhelyezése és alkalmazása individuális igények szerint történik, mely maximum 2 percet vesz igénybe. Sportfizikoterápiában jól alkalmazható kiegészítő módszer. Az elmúlt években nagyon közkedvelt terápiás alkalmazás lett szerte a világon, így Magyarországon is.

TÁJÉKOZTATÓ - MEDICAL FLOSSING szalagról

MI A FLOSSING szalag?

MIRE JÓ A FLOSSING szalag?

TERÁPIA - MEDICAL FLOSSING szalaggal

Flossing terápia a mozgásszervi problémák és sportsérülések rehabilitációjában jeleskedik a megfelelő kezekben.

 

A flossing egy rendkívül sokoldalú, elsősorban a mozgásszervi prevenció és rehabilitáció terén használt komplex fizioterápiás eljárás, amelynek része a floss szalaggal végzett kompressziós terápia, illetve a flosstréning. A kezelés fő célja a mobilitás növelése, a fájdalom csillapítása és a szöveti letapadások oldása. A terápia során az egyes izmokat, ízületeket, fasciát egy speciális gumiszalaggal (floss szalag) körbetekerjük (kompresszió), majd a kezelendő testrészt speciális gyakorlatokkal mobilizáljuk. Akut és krónikus sérülések, fájdalmak esetén egyaránt használható, az izom-és kötőszöveti egyensúly megbomlását,  az ízületek mozgásterjedelmének beszűkülését, a szövetek krónikus feszességét, az izmok gyengülését, sérülését, a különféle gyulladásokat, letapadásokat és fájdalmakat hivatott csökkenteni.

 

 

 

IDŐPONTKÉRÉS

A mozgástartomány növelése (Range of Movement- ROM) kellemetlen érzés megszüntetése fájdalmas mozgás csökkentése, megszüntetése és annak javítása, vérkeringés, nyirokkeringés javítása, kötőszöveti letapadások, elcsúsztathatóság kialakítása

feszes izmok lazítása, fájdalom csökkentése a lágyrészek, ízületek manipulálásával, krónikus mozgásszervi fájdalmak enyhítése, fájdalomcsillapítás, ödéma csökkentés, mozgásterjedelem növelés, kötőszöveti letapadások, keresztkapcsolatok feloldása

regeneráció.

A flossing szalaggal végzett kezelés során a kezelt terület speciális leszorításban részesül, amit passzív vagy aktív mozgatással kombinálunk ezzel serkentve a szöveti regenerációt.  A változó arányú nyomás segítségével létrehozunk egy olyan  kompresziót, amivel segítjük a folyadéktranszportot és befolyásoljuk a fájdalomért felelős receptorokat, végül a szorítás megszüntetésével a kezelt területre visszaáralmó vér javítja a szövetek folyadék és energiaellátását.

 

 

 

IDŐPONTKÉRÉS

TEKERÉSEK - MEDICAL FLOSSING szalag

FLOSSING szalag HASZNÁLATÁVAL

ÁLLANDÓ

MOZGÁSBAN TARTUNK...

KAPCSOLATFELVÉTEL

Miért érdemes velünk gyógyulni?

- 4 érv, amiért jó döntés -

Köszönjük,

mindazok bizalmát, akik hozzánk fordultak panaszaikkal!

 

-  Rememdium Hungary Kft.  -

IDŐPONTKÉRÉS

EGÉSZSÉG- ÉS ÖNSEGÉLYEZŐ PÉNZTÁRI PARTNEREINK
- használja ki egészségpénztári tagságát egészsége megörzésére, gyógyulására -
REMEMDIUM HUNGARY KFT
Fájdalommentesen!

Kérjen időpontot tőlünk!

 

Hatékony és mellékhatásoktól mentes kezelést, gyógyulást szeretne?

Rugalmasságra vágyik?

Akár 24-48 órán belül elvégezzük első kezelését!

Előzetes időpont egyeztetés alapján történő kezelések!

IDŐPONTKÉRÉS

Kezelések helyszíne:

Berényi út 23.  |  8000 Székesfehérvár

 

Időpontkérés telefonon:

06 70 428 71 88

 

Időpontkérés emailen:

idopont[kukac]rememdium.hu

 

Kapcsolatfelvétel emailen:

kapcsolat[kukac]rememdium.hu

 

 

Adatvédelmi tájékoztató

Copyright ©  2019 | Minden jog fenntartva: REMEMDIUM HUNGARY Kft. | Fizikoterápia,  Kinesio tape szalagok  &  Medical Flossing  | "RAGASZ(D)KODJ A MOZGÁSHOZ!"